2310 818352  Βούλγαρη 73  lyre@orpheusaudio.gr

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

 

1.1. Παραγγελίες – Παράδοση

 

1.1.α.   Τοποθέτηση Παραγγελίας

Μία παραγγελία οριστικοποιείται με το πάτημα του κουμπιού “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” από τη σελίδα “Επισκόπηση Παραγγελίας”.
Με την ενέργεια αυτή, το κατάστημα ενημερώνεται για την τοποθέτηση νέας παραγγελίας και για τα στοιχεία αυτής (αριθμός παραγγελίας, προϊόντα, ποσότητες, αξία, στοιχεία πελάτη, στοιχεία αποστολής) ενώ παράλληλα ενημερώνεται με τις παραπάνω πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και το Πελάτης. Με το πάτημα του κουμπιού ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ εκχωρείται στην παραγγελία ένας μοναδικός αριθμός μέσω του οποίου είναι προσβάσιμη από τον Πελάτη και το Κατάστημα.

 

1.1.β.   Κόστος παραγγελίας

Το συνολικό κόστος της παραγγελίας προσδιορίζεται από τις καθαρές τιμές συν τον Φ.Π.Α. ο οποίος αναλογεί, ποσά τα οποία αναγράφονται για κάθε προϊόν του καταστήματος, συν το κόστος μεταφορικών και τα κόστος συσκευασίας εάν υπάρχει. Ο Πελάτης τιμολογείται από το κατάστημα για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του.

 

1.1.γ.   Παράδοση της παραγγελίας

Η έγκαιρη και ορθή παράδοση της παραγγελίας που έχει τοποθετήσει ο Πελάτης στο Κατάστημα αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του Ιδιοκτήτη του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, ο οποίος οφείλει να ενημερώνει το Πελάτη με e-mail ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας.

 

1.1.δ.  Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ δεν ευθύνεται έναντι των Πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την καθυστέρηση αποστολής της παραγγελίας, εκτός κι αν έχει γίνει συμφωνία συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή η ενημέρωση γίνετε γραπτώς. Αν δεν έχει γίνει επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας του προϊόντος και της ημερομηνίας παράδοσής του, η εταιρεία ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση της παραγγελίας. Με τον όρο << εκτέλεση >> εννοείται η παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία μεταφοράς. Δεν φέρει επίσης ευθύνη για τυχόν μη διαθεσιμότητα προϊόντων που παρουσιάζονται στις σελίδες.

 

1.4.Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε email στο info@orpheusaudio.gr . Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρετε μόνο πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Μετά την εκτέλεση(αποστολή) της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

1.5.Τρόπος πληρωμής

Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας το e-shop διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
Α) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Η αντικαταβολή μετρητοίς ισχύει μόνο για περιοχές εντός Ελλάδος.
Β) ME ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
Γ) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ
Δ) ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (Visa, Mastercard)  Μέσω ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ή μέσω Paypal

 

2. Αποστολή και Επιστροφή

 

2.1.      Τρόπος αποστολής

Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας το e-shop διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους αποστολής :
α) Porta Porta courier
β) Απλο ταχυδρομείο

Η επιλογή της εταιρείας μεταφοράς γίνεται από την ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.
Ο χρόνος αποστολής με courier για την ελλάδα είναι από μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα το βάρος της παραγγελίας και αποστέλετε σχετικό e-mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από τον πελάτη.
Με οποιαδήποτε άλλο τρόπο αποστολής κατόπιν επιθυμίας του πελάτη θα υπολογιστεί και θα ενημερωθεί ανάλογα ο πελάτης.

 

2.2.      Όροι Μεταφοράς Προϊόντων

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και κίνδυνο του αγοραστή και παραμένουν στη πλήρη κυριότητα της ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ μέχρι την πλήρη εξόφληση τους. Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

 

2.3.      Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. σε κάποιες περιπτώσεις μεταχειρισμένων προϊόντων.

 

2.4.      Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφή μέρους της παραγγελίας του πελάτη ή επιστροφή ολόκληρης της παραγγελίας γίνεται αποδεκτή σε περίπτωση που η ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, εκτέλεσε λάθος παραγγελία ή λάθος προϊόν. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρίας για την αποδοχή της επιστροφής.

 

2.5.      Εγγύηση προϊόντων

Η εγγύηση των προϊόντων είναι αυτή που παρέχεται από τον κατασκευαστή.

 

2.6.      Επιστροφή χρημάτων

Γίνεται μόνο εάν η ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ αδυνατεί να εκτελέσει την παραγγελία και αφορά τα άρθρα 2.5.B και 2.5.C.

 

2.7.      Επιστροφή Προϊόντων στο Κατάστημα.

Η πολιτική επιστροφής προϊόντων αφορά και προσδιορίζεται από το παρόν  Ηλεκτρονικό Κατάστημα του e-shop της ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ στο οποίο έγινε η παραγγελία. Την αποκλειστική ευθύνη για την εξυπηρέτηση αιτημάτων για επιστροφή προϊόντων από τους Πελάτες για οποιοδήποτε λόγο, φέρουν οι νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρίας.

 

2.8.      Επικοινωνία με το Κατάστημα

Ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με το e-shop της ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. στο οποίο έχει τοποθετήσει παραγγελία, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία εμφανίζονται στη σελίδα Επικοινωνία του Καταστήματος.

 

2.9.      Καταγγελίες, Παράπονα Πελατών

Στην περίπτωση που ο Πελάτης διαπιστώσει ότι, οι αναγραφόμενες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα Ηλεκτρονικού Καταστήματος, της ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ., είναι ελλιπείς ή / και λανθασμένες ή οι αναγραφόμενες  πληροφορίες σχετικά με τα παρεχόμενα προϊόντα ή και υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα η περιγραφή και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων ή υπηρεσιών, οι χρεώσεις και ο τρόπος πληρωμής είναι ελλιπή, παραπλανητικά ή ψευδή, μπορεί να επικοινωνήσει με το e-shop της ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@orpheusaudio.gr

 

2.10       Δωσιδικία & Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ., ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

 

2.11     Αποδοχή Όρων

Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα  με τους παραπάνω όρους συνεργασίας  και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του e-shop της ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, έχουν διαβαστεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.

 

 

Τρόποι Πληρωμής

 

Η ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ για την διευκόλυνση των πελατών της διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

Αντικαταβολή (Για αποστολή μόνο στην Ελλάδα)

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου το κόστος αποστολής, καταβάλλεται στον οδηγό κατά την παραλαβή. Η μέθοδος εξόφλησης με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος-Κύπρου και όχι για βαριά και ογκώδη δέματα*.
*Για βαριά και ογκώδη δέματα μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική κάρτα (δεν γίνονται δεκτές αντικαταβολές).
Η αποστολή γίνεται, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, με πρακτορείο μεταφορών και παραλαμβάνετε στην πόρτα σας εντός 2 ημερών. Εξαίρεση αποτελούν δυσπρόσιτες περιοχές όπου το πρακτορείο δεν μπορεί να έχει πρόσβαση (σε αυτές τις περιπτώσεις παραλαμβάνετε από την έδρα του πρακτορείου).

 

Πληρωμή με κατάθεση χρημάτων

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

Δικαιούχος Λογαριασμού ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,
Πειραιώς         IBAN: GR3101722650005265012254077   BIC: PIRBGRAA
Alpha Bank     IBAN: GR3801401040104002101321356   BIC
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος  IBAN: GR04 0110 7410 0000 7416 0003 716   BIC: ETHNGRA

 

Με αποστολή επιταγής άμεσης εξόφλησης στην διεύθυνση:

ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Βούλγαρη 73
54249
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
GREECE
ΤΗΛ:   2310818352

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid)

Στην ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ διασφαλίζουμε την μέγιστη ασφάλεια για τις συναλλαγές σας με πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες (VISA-MASTERCARD-DINERS-AMERICAN EXPRESS)
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμος, ημερομηνία λήξης, CVV) τα καταχωρείτε στο ασφαλές περιβάλον της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται από την ιστοσελίδα μας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

Πιστωτική Κάρτα μέσω συστήματος Paypal
Πιστωτική Κάρτα μέσω συστήματος ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

 

Παραλαβή απο το κατάστημα – Εξόφληση Μετρητοίς

Με την επιλογή <<παραλαβή απο το κατάστημα>>, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας μετρητά στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή.

 

Lyreaudio
Καλάθι αγορών0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0